Outlet

Rejmes Outlet ligger i Askersund. Här hittar du begagnade bilar som ofta har gått lite längre, är lite äldre och har ett och annat skönhetsfel. Därför är prislappen lägre. Bilarna är kvalitetstestade, håller hög trafiksäkerhet och levereras alltid med garanti.

Provkör

Vi vill att du ska uppleva din nya bil på vägen innan du bestämmer dig. Det är viktigt både för dig och oss. Provkör flera olika bilar för att hitta den som passar just dina behov. Alla begagnade bilar finns tillgängliga för provkörning hos oss.

Finansiering

När du köper bil hos oss väljer du själv hur du vill betala. Vi har flera olika alternativ för finansiering, lite beroende på om du köper ny eller begagnad bil, från vilket märke och om du köper privat eller via företag. Och du, i varje finansiering ingår en konkurrenskraftig ränta.

Vi tar hand om hela din bilaffär – enkelt och smidigt

Vi säljer din bil är ett sätt hos oss att göra bilaffärer som bygger på vår kompetens och ger dig trygghet. Upplägget gäller både privatpersoner och företagskunder. Vi tar emot alla bilmärken, bra va? Luta dig tillbaka – vi gör allt professionellt åt dig. Sälj din bil tryggt, smidigt och lite smartare med oss.