Rejmes söker bilvårdstekniker till Örebro som vill jobba kvällsskift. I rollen som bilvårdare ingår bland annat att utföra invändig städning, lädervård, utvändig polering, rengöring och vaxning. Även montering av dekaler kan förekomma.

Här på Rejmes får vi kundens bil att kännas som ny, genom kompetens och kvalitet i absolut toppklass. Du blir en del av ett team där ett positivt synsätt är viktigt. Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling, i ett omväxlande jobb på ett stort företag som ständigt förnyas och utvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som bilvårdstekniker jobbar du med hela kundprocessen från tidsbokning och mottagande till utförande och fakturering/betalning. Vi arbetar även aktivt med kompetensutveckling eftersom vi vill att våra medarbetare håller samma höga standard som vårt varumärke.

Vi sätter stort värde på din lyhördhet inför beställarens önskemål samt din övertygelse att sätta kunden i fokus genom ditt engagemang och höga kvalitet på utfört arbete.

Kompetenskrav

Vi vill att du har ett aktivt intresse för bilvård samt avslutad gymnasieutbildning. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, ansvarsfull, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till en positiv lagkänsla när du är på jobbet.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på kvällstid med placering i Örebro. Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast 31 mars 2023. Märk din ansökan med ”Bilvårdstekniker Örebro”. Urval och intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten hänvisas till servicemarknadschef Gustav Alm, gustav.alm@rejmes.se, 019-30 18 50.