Vill du ha ett roligt extrajobb i sommar? Vi sätter alltid kunden i fokus och letar nu efter fler medarbetare som gillar kundkontakt och ge service i världsklass. 


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som hallvärd hos Rejmes kommer du vara ansiktet utåt mot våra kunder. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att se till att kunderna som besöker vår bilhall känner sig välkomna och får hjälp. Du kommer vara länken mellan våra säljare och våra kunder, där nyfikenhet och engagemang är viktiga egenskaper för att kunna ta reda på kundernas behov och hjälpa säljarna i sitt arbete.

Du hjälper till med alltifrån demonstrationer och provkörning av bilar till att i förekommande fall avlasta våra ordinarie säljare med de administrativa uppgifter som rör försäljningsprocessen. Du ser till att miljön är välkomnande och kan bjuda på såväl leenden, kompetent vägledning som nybryggt kaffe.

Kompetenskrav

Vi ser gärna att du är student och att du har möjlighet att hoppa in och jobba på helger och i sommar. Vi tror att du har erfarenhet från något serviceyrke, som t.ex. hotell och restaurangbranschen eller andra serviceyrken där man sätter kunden i första rummet.

Det är meriterande om du är bilintresserad och det är ett krav att du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Du vet vad som gör skillnad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är lyhörd, engagerad, påhittig och har ett positivt sätt att kommunicera på. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor.

Genom ditt sätt att bemöta varje kund utifrån dess specifika behov försäkrar du dig också om att varje möte blir ett bra möte.

Som person är du serviceinriktad och vill hela tiden sätta kunden i fokus. Du är en god kommunikatör och har lätt för att prata med olika typer av människor. Du är lyhörd, engagerad och lösningsfokuserad.  

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är ett extrajobb varannan helg och vardagar i sommar. Du kommer att jobba på Rejmes anläggning på Tornby, Linköping.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast den 28 majMärk din ansökan med ”Kundvärd Tornby”. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Filip Mörlid, filip.morlid@rejmes.se, 013-203533.

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca. 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.