Har du ett stort IT-intresse med fokus på modern teknik? Ser du lösningar, gillar att jobba tätt med kollegor, värdesätter kunskapsspridning samt har ambitionen att utvecklas? Då är rollen som IT-tekniker på Rejmes centrala IT-avdelning i Norrköping rätt för dig!

Om rollen

Som IT-tekniker kommer du arbeta centralt i moderbolaget i Rejmekoncernen. Verksamheten har många egenbyggda IT-system, infrastruktur samt ett eget datacenter vilket ger dig varierande och utmanande uppgifter. 

Du kommer jobba i samarbete med en outsourcad Service Desk och partners med olika projekt, uppgifter och supportärenden. Med erfarenhet, kunskap och innovativ förmåga driver och hittar du lösningar på varierande utmaningar. 

I rollen ligger fokus på drift, support och underhåll av koncernens alla IT-lösningar. Det innebär att du kommer att ha olika typer av uppdrag inom hårdvaru- och användarsupport, installationer och drift. En annan viktig del i rollen är att du deltar i utvecklingsprojekt och förändringsarbete tillsammans med IT-avdelningen, övriga koncernen och leverantörer.

Vem är du?

Som person är du engagerad, tålmodig och kundfokuserad. Du är en teknisk problemlösare men trivs också i en support- och driftsfunktion. Med en hjälpsam inställning gäller det inte bara att lösa tekniska problem utan även att återkoppla, bidra med kunskap och ge förändringsförslag på ett pedagogiskt sätt. 

Du har erfarenhet av IT-plattformar som baseras på Microsoft Windows, Microsoft 365 (Teams, Sharepoint Azure) och du har goda kunskaper inom Active Directory, server- och klient-virtualisering och klienthantering. 

Det är meriterande om du har erfarenhet inom Microsoft Endpoint Configuration Manager & Intune, Microsoft Power Platform och MS SQL. 

Vi värdesätter din prestigelöshet och vilja att dela med dig då Rejmes alltid strävar efter att utvecklas, både som individer och som team! 

Rollen kräver B-körkort. 

Om oss

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Vi är återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia med försäljning, service och reparationer på 24 anläggningar i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har ca 700 medarbetare. 

Övrigt

Anställning direkt hos Rejmes. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering
Tjänsten är placerad på Rejmes huvudkontor i Norrköping. Resor mellan Rejmes anläggningar ingår i rollen.  

Start
Omgående eller enligt överenskommelse.