Rejmes söker en säljare med fokus på begagnade bilar. Vi ser gärna att du kan köpa och sälja bilar och jobba proaktivt med bearbetning av privatpersoner och företag.

Din profil och kompetens

Du är driven och tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. Du arbetar förmodligen redan idag som säljare. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande.

Du är en självständig person med ett eget högt driv, som har lätt för att samarbeta i grupp. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Vi ser också att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och hur man bygger och vårdar kundrelationer. Vi ser helst att du minst har ekonomisk utbildning från gymnasiet eller ekonomisk erfarenhet från tidigare anställningar.

Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning där uppsökande verksamhet ingått som ett naturligt arbetssätt är meriterande. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby, Åtvidaberg och Tornby.