Som tekniker hos Rejmes jobbar du med moderna och miljömedvetna metoder för att återställa våra kunders skadade bilar till perfekt skick.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom fordonsbranschen eller har genomgått någon av branschens godkända utbildningar till vårt skadecenter i Örebro. Det är viktigt att du har en positiv inställning och vill utveckla dig samt att du gillar nya utmaningar. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med god stämning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Beroende på din bakgrund består arbetsuppgifterna av att utföra mekaniska-, plåt-, glas- och plastarbeten på de bilmärken vi representerar. Har du inte tidigare erfarenhet från plåtarbeten finns möjlighet till upplärning på plats hos oss. Våra arbetssätt bygger på att du har viss datorvana då vi jobbar digitalt genom vår process, som stämplas och dokumenteras i programmen Cabas och Cabplan.

Felkodsavläsning och programmering är också viktiga delar som kräver viss datorvana.
Rejmes satsar på att ligga i framkant vilket innebär att du kommer att få en gedigen utbildning på de bilmärken vi hanterar på skadecenter.

Du som söker tjänsten:

  • Är strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat
  • Har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar
  • Är en lagspelare som har lätt för att kommunicera
  • Har B-körkort

Är du dessutom serviceinriktad, glad och social så kommer du att passa in bra hos oss. Det viktigaste för oss är att du har initiativförmåga och gillar att leverera kvalitet och resultat, att du är driven och vill lära dig mer om yrket.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i ljusa, fräscha och moderna lokaler. LEAN är en naturlig del av vår vardag då vi dagligen arbetar med att förbättra oss. 

Vill du jobba i en serviceinriktad och utvecklande miljö är du välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, dock senast den 31/3.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till skadechef Tobias Eriksson, jobb@rejmes.se, 019-30 17 50. Märk din ansökan med ”Skadetekniker Örebro”.

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 160 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Hallsberg och Lindesberg.