Vi söker personal som vill jobba med däck på vårt Däckcenter. Sök redan idag!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter är främst att skifta hjul på bilar och flytta hjuluppsättningar från och till däckhotellet. Vinterhjul monteras på kunders bilar och sommarhjulen läggs på hotellet.

Du som söker:

  • är minst 18 år
  • är en lagspelare som har lätt för att kommunicera
  • har B-körkort
  • har truckkort med behörighet B1, B2, B3

Är du dessutom en serviceinriktad, glad och social person så kommer du att passa in bra hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i ljusa, fräscha och moderna lokaler. Vill du jobba i en serviceinriktad och utvecklande miljö är du välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, men senast den 30 mars 2023.

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till verkstadschef Fia Fröding, jobb@rejmes.se, 019-301793. Märk din ansökan med ”Däckcenter Örebro”.

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmeskoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 160 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Hallsberg och Lindesberg.