Eliminera smuts, fläckar och repor

En rekond, eller rekonditionering, innebär en djupgående rengöring och behandling av din bil. Det skiljer sig från vanlig bilvård genom att det involverar noggrann rengöring och restaurering av både exteriören och interiören. Det är som att ge din bil en lyxig spa-behandling för att återställa dess forna glans.

En rekond erbjuder en rad fördelar för din bil. Smuts, fläckar, repor och andra defekter elimineras vilket är särskilt fördelaktigt om du planerar att sälja din bil, eftersom en välvårdad och fräsch bil kan öka värdet vid försäljning.

Bevara bilens nyskick

Förutom det estetiska värdet hjälper en rekond även till att bevara bilens skick över tid. Genom att ta bort smuts och skadliga ämnen som kan påverka lacken, inredningen och andra ytor förlänger du bilens livslängd och minskar risken för korrosion och slitage. En regelbunden rekond kan också bidra till att förhindra luktproblem och förbättra luftkvaliteten i kupén.

Polering av svart bil.

Utvändig rekond

Om du främst är intresserad av att förbättra bilens exteriör, kan du välja en utvändig rekond. Detta inkluderar en noggrann tvätt, avlägsnande av smuts och fläckar, polering och vaxning av lacken, rengöring av fönster och däck. Priset för en utvändig rekond varierar beroende på bilens storlek och skick.

En svart bil blir rengjord av två rekondtekniker. De sprutar vatten på bilen.
En rekondtekniker dammsuger bilstolarna i en bil.

Invändig rekond

För att ge din bil en fräsch och ren inredning kan du välja en invändig rekond. Detta inkluderar en noggrann dammsugning, rengöring av instrumentpanelen, säten, mattor och fönster, samt behandling av läder och tyg för att avlägsna fläckar och ge en fräsch doft. Priset för en invändig rekond beror på bilens storlek och skick.

Boka rekond

*” anger obligatoriska fält

Delbetala upp till 12 månader räntefritt med CarPay

När du ansöker om CarPay får du ett kreditkort helt utan årsavgift. Du kan enkelt lägga till kortet i din digitala plånbok och betala med mobilen eller smartklockan. Förutom alla rabatter, bonusar och erbjudanden har kortet också en Visa-koppling. Hos oss har du upp till 12 månader räntefri delbetalning på till exempel bilvård. Helt utan avgifter.

Bild på ett betalkort och appen CarPay.