Boka originalservice

Grunden i vårt serviceerbjudande är förstklassig bilservice till förmånligt pris. När du lämnar in din bil hos oss för service kan du vara säker på att din bil är i trygga händer.

Våra bilverkstäder är auktoriserade för Volvo, Renault, Dacia, Polestar, Lynk & Co, Maxus, BYD och JAC. Det ger dig garanti på att din bil får just den service bilen ska ha. Boka tid för originalservice på din bil.

Personlig servicetekniker

När du lämnar din bil hos oss är det din personliga servicetekniker som tar emot dig. Din tekniker hanterar din bokning, utför arbetet och svarar på frågor om den service eller de reparationer som utförts. Som en extra trygghet är det samma tekniker som tar emot dig även nästa gång du besöker verkstaden.

Serviceabonnemang

En bil som alltid servas i tid – och av våra specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet.

Du kan köpa serviceabonnemang till din bil eller i samband med en bilaffär.

Servicetekniker inspekterar ett däck vid en bilservice

Förmånskort och CarPay

Koppla ditt förmånskort till appen Carpay för att enklare få översikt över din bilekonomi. Om du väljer att betala med e-faktura är Rejmes förmånskort helt avgiftsfritt, bra va? Och du, vårt förmånskort är till för alla, oavsett bilmodell och om du har köpt din bil hos oss eller någon annanstans.