Volvo XC90 Ultimate Dark Edition

Volvo XC90 Ultimate Dark Edition är en mycket välutrustad bil med hög komfort och exklusiva tillval. Spara upp till 116 800 kr.

Från 799 900 kr

Helt elektriska Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge är helt elektrisk. Räckvidd över 40 mil enligt WLTP. Inga CO₂–utsläpp under körning. Välkommen in för att uppleva och provköra!

Volvo C40 Recharge helt elektrisk

C40 Recharge är en dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. Nu i en ny Plus-version som är framhjulsdriven, ovanligt välutrustad och mycket prisvärd.

Volvo XC60 Recharge

Elbil med en plan B. Tänk om vi inte bara skulle titta på antalet elbilar, utan på antalet eldrivna resor som vi möjliggör?

Elektrisk för det mesta. Med våra laddhybrider kan du göra de flesta av dina vardagsresor helt elektriska. Hybrid när det behövs. När du behöver åka på en längre resa kan du ställa om till hybridläget för längre räckvidd.

Renault Captur

En mångsidig bil med kompromisslös körglädje kombinerad med banbrytande teknik. Större och mer modern – Captur har alla kännetecken för en suv och gör ett starkt första intryck.

Renault Megane E-Tech 100 % electric

Helt nya Renault Megane E-Tech 100 % electric. En elmotor på 220 hk och en acceleration på 0-100 km/h på 7,4 sek tar körglädjen till en ny nivå. Provkör redan idag!

Nya Dacia Jogger

Helt nya Dacia Jogger, som finns i versioner med fem eller sju normalstora säten, kombinerar komfort och kupéutrymme! Med en rad möjliga konfigurationer kan du utforma den så att den speglar din personlighet.

Från 2 690 kr/mån*