Bilservice för alla märken

Boka bilservice hos oss på Rejmes och känn dig trygg. En personlig servicetekniker tar hand om din bil och förklarar vad som behöver göras. När du gör en bokningsförfrågan återkommer teknikern med pris på just din bil och vilket behov den har.

Vi tar emot alla bilmärken på alla våra anläggningar.

En servicetekniker gör bilservice på en bil i verkstadsmiljö.

En skönare vardag
för dig som är bilägare

Vi gör bilservice på Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lynk & Co, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Polestar, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen och många fler.

När servicen är gjord får du en stämpel i serviceboken och du har alltid garanti på utfört arbete.

Vi tar emot alla bilmärken

Det ska vara enkelt att få rätt bilservice. Oavsett vilket märke du har är du välkommen till Rejmes. Vi servar alla bilmärken och vi använder oss alltid av tillverkarnas servicescheman och specifikationer.

Bilservice utförs i en verkstad
Bilservice utförs av en servicetekniker som står under en bil

Trygghet med välutbildade servicetekniker

Din tekniker utför arbetet och svarar på frågor om den service eller de reparationer som utförts. Som en extra trygghet är det samma tekniker som tar emot dig och din bil även nästa gång du besöker oss.

Vad ingår i en bilservice?

Kontrollpunkter
Vid varje bilservice går din servicetekniker igenom en lång lista med kontrollpunkter. Listan ingår i serviceschemat och skiljer från bilmärke och bilmodell beroende på vilken service bilen behöver. Teknikern följer checklistan så att inget blir missat vid din bilservice. Fråga din servicetekniker för exakt lista för din bil.

Behöver du nya torkarblad?
Vi ställer ofta frågan om nya torkarblad när du är här. De slits och en rekommendation är att byta minst en gång om året. Om du vet att du behöver byta så meddela oss redan vid bokning så förbereder vi bytet.

Är spolarvätskan slut?
Spolarvätska är viktigt under årets alla dagar. En dusch på rutan gör stor skillnad för sikten, därför är vi måna om att det är påfyllt efter varje service hos oss.

Serviceabonnemang med fast kostnad

Tryggt och enkelt med samma månadskostnad under hela serviceperioden för din bil. Välj mellan 24 eller 36 månader. I abonnemanget ingår all service enligt tillverkarens krav och specifikationer.

Servicetekniker inspekterar ett däck vid en bilservice