Rejmes serviceabonnemang

Grunden i vårt serviceabonnemang är förstklassig service till förmånligt pris som du betalar per månad. Du får fast kostnad under hela avtalsperioden, som ger skydd mot prishöjningar. Dessutom får du förmånliga rabatter på flera andra tjänster som ingår i abonnemanget.

Abonnemang för våra bilmärken

En bil som alltid servas i tid – och av våra specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet.

Du kan teckna serviceabonnemang till din bil eller i samband med en bilaffär.

Servicetekniker inspekterar ett däck vid en bilservice

Hur fungerar ett serviceabonnemang?

Våra abonnemang har alltid en personlig fast månadskostnad räknad på bilmodell, årsmodell och hur många mil du kör. I priset ingår anpassad service och de tillägg som finns vid vissa milintervall. Du har alltid minst 10 % rabatt mot vad en service kostar och är skyddad mot prishöjningar.

Rejmes förmånskort

För att teckna ett serviceabonnemang behöver du ett förmånskort. Om du saknar kort kan du ansöka här.

Koppla ditt förmånskort till appen Carpay för att enklare få översikt över din bilekonomi. Om du väljer att betala med e-faktura är Rejmes förmånskort helt avgiftsfritt, bra va?

Betallösningen Rejmes förmånskort tillsammans med appen CarPay.
Kund pratar med säljare i bilhallen

Administrera ditt abonnemang

Här kan du som redan tecknat ett abonnemang logga in. Se ditt/dina abonnemang, vad som ingår och betalningshistorik. Du loggar enkelt in med BankID.

Allmänna villkor (PDF)

Leverans och villkor abonnemangstjänster (PDF)

Prisförfrågan serviceabonnemang

För att vi ska kunna räkna fram rätt pris på ditt serviceabonnemang med originalservice behöver vi veta några saker om dig och din bil. 

*” anger obligatoriska fält

Välj en eller flera tilläggstjänster (frivilligt):