Vi säljer din bil enkelt och smart

Vi säljer din bil är ett sätt hos oss att göra bilaffärer på ett nytt som bygger på vår kompetens. Hör en kund berätta om sin upplevelse av konceptet.

Guide för att välja rätt finansiering

När du letar efter ny bil är det viktigt att se till helheten, inte bara priset på bilen. Här ger vi tips på olika finansieringsmodeller för ditt bilägande.

Gör en trygg, smidig och lite smartare begagnataffär

Det finns många aspekter att ta hänsyn till när man ska välja bil – modell, drivmedel, pris med mera.

En komplett företagslösning

Du som företagare får ett paketerat bekymmerfritt bilägande med Business Lease. Våra företagssäljare förklarar hur det fungerar och vad du ska tänka på.

El- eller hybridbil?

Ja, vad ska du som kund välja i relation till ditt användande av bilen? Lyssna för att förstå hur elbilar och hybrider fungerar.

Dela på utgifterna och spara pengar

Slipp verkstadsräkningen i fortsättningen, starta abonnemang på service och bilvård. Du betalar en kostnad varje månad.

Ett smartare bilägande samlat på ett ställe

Rejmes Förmånskort, Volvokort, Renaultkort, olika namn med samma innehåll. Tillsammans med appen CarPay blir livet med bilen lite förmånligare och smidigare.

Specialister på din bil och vad den behöver

En personlig servicetekniker har ett totalansvar som är bekvämt för dig men också viktigt för att din bil ska rulla tryggt och säkert.

Hjälp, min bil har fått en skada!

Ibland inträffar sånt som man helst vill undvika, med krockskador som följd. Lyssna på våra experter som förklarar hur en skadereparation går till.

Rätt däck ökar säkerheten

Vad som är ett bra eller dåligt däck syns inte alltid på utsidan, utan handlar om på vilken bil det sitter och hur det används.

Moderna bilar förändrar fordonsteknisk utbildning

Rejmes vill vara med och utbilda morgondagens vassaste servicetekniker. Därför representerar vi branschen i flera olika kvalitetsstärkande utbildningar.

Hållbarhetsarbete i framkant

Rejmes är engagerade i miljö- och hållbarhetsfrågor och investerar i miljöförbättrande åtgärder. Det resulterar dessutom i en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

De som medverkar i poddarna är anställda inom Rejmekoncernen. Det betyder att du kan kontakta och träffa dem för att få fler råd i din bilaffär eller ditt bilägande.

Programledare och producent: Mathias Lindholm, Mediatornet AB.