Bilverkstad – våra verkstadstjänster

Visst är det trist när något med bilen strular. Vi vet att den måste rulla för att vardagspusslet ska fungerar. Därför har vi samlat de vanligaste av våra verkstadstjänster här. Vi utför alla typer av service och reparationer på alla bilmärken.

Det spelar ingen roll om du köpt din bil hos oss eller inte, våra tjänster är till för alla bilägare som vill ha en skönare vardag.

Köp sommardäck hos oss

Du vet ju hur det är på sommaren – vägarna blir heta och ibland slitna av solen. Men oroa dig inte, bra sommardäck ger dig optimalt grepp, även när det är varmt och torrt. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa sommardäck från de mest pålitliga tillverkarna.

Snabb hjälp att laga stenskott

Vindrutan är en viktig och bärande del av bilens kaross. Ett stenskott kan lätt växa sig större. Boka en tid för lagning direkt vid skada.

Prisexempel med försäkring i Volvia

  • Laga stenskott 100 kr
  • Byte av vindruta 1 800 kr

AC-service

Håll din luftkonditioneringen (AC) fräsch genom att rengöra med jämna mellanrum. Det samlas lätt fukt, damm och bakterier i systemet. Bakterierna sprider sig sedan via luften som cirkulerar i bilen. Vi kontrollerar också att din AC kyler som den ska med rätt temperatur och är fri från läckage.

Släcka 2:or från besiktningen

Gick din bil inte igenom besiktningen? Låt Rejmes utföra efterkontrollen och intyga åtgärden, dvs. ”släcka 2:or”. Det betyder att du inte behöver åka tillbaka till besiktningsföretaget vilket gör att du sparar tid.

300 kr

Arbetskostnad och material tillkommer.

Byta bromsvätska

Bromsvätskan i de flesta bilar är hydroskopisk. Det innebär att den drar till sig fukt och att den därför måste bytas med jämna mellanrum. Fukten samlas i regel inte i behållaren utan i ledningar och cylindrar, vilket innebär att all bromsvätska i hela systemet måste bytas ut för att det ska få verkan.

  • Volvo: 1 095 kr
  • Renault: ingår i serviceplanen

Hjulinställning

Slits dina däck ojämnt eller onormalt fort? Med rätt hjulinställning rullar dina hjul optimalt, det ger lägre bränsleförbrukning, minskat slitage och säkrare, stabilare körning med bättre komfort. Passa på att boka hjul­inställningen när vi skiftar dina hjul så rullar du säkert på vägarna.

1 295 kr

Småbucklor och lackskador

Drabbad av olyckshändelse, sabotage eller parkeringsskada? Vi fixar de flesta skador billigare än självrisken.

En skadetekniker polerar det sista med en orange trasa innan bilen är helt återställd från skada.