Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi på Tanka vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du betalar din tankning med CarPay, på någon av våra stationer. Vi finns för dig som behöver Tanka.

100 % förnybar diesel

På många av våra stationer kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser.

Betala enkelt med mobilen

På alla våra stationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Vi bryr oss om miljön

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.

Bild på ett betalkort och appen CarPay.

Bonus att tanka för

Tankning, verkstadsbesök, resor, kläder, mat, gymkort. Oavsett vad du betalar med kortet eller appen så får du bonus på alla dina köp. Du kan smidigt se bonusen växa i appen och med ett knapptryck lösa in den mot tankning på Tanka. Skaffa CarPay redan idag och gör dina betalningar till en vana som lönar sig.