Mer än bara bilar

Vi tror på idén att alla vill ha en enkel vardag med sin bil. En vardag där bilen bara ska funka, precis som allt annat. Det får du som kund hos oss, här finns allt samlat på ett ställe, för alla bilmärken.

Det spelar ingen roll om du har köpt din bil hos oss eller inte. Våra tjänster är till för alla bilägare som vill ha en skönare vardag oavsett bilmärke.

Grön bil parkerad på en skogsväg vid en liten sjö.

När du redan har bil erbjuder vi självklart ett smidigt bilägande med smarta abonnemangstjänster som gör livet lite mer behagligt. På riktigt. Vi lämnar dig inte när du lämnar bilhallen – vi är med dig längs hela bilresan.

Bild på ett betalkort och appen CarPay.

Rejmes förmånskort

Koppla ditt förmånskort till appen CarPay för att enklare få översikt över din bilekonomi. Om du väljer att betala med e-faktura är Rejmes förmånskort helt avgiftsfritt, bra va? Och du, vårt förmånskort är till för alla, oavsett bilmodell och om du har köpt din bil hos oss eller någon annanstans.

Podcast

Rejmespodden är en podcast som lär dig allt och lite till om ditt bilägande. Här lyssnar du kostnadsfritt utan konto på någon streamingtjänst för poddar. Poddarna finns också på Spotify, sök på “Rejmes” för att hitta dem.

Insidan av en Volvo Recharge under färd