Upplev friheten med hyrbil i sommar

Slipp biljettköp, förseningar och osäkra avgångar. Njut istället av att ha bil under årets härligaste veckor och fyll ledigheten med både små och stora äventyr 🚙☀️🍓

Med hyrbil från Hertz reser du tryggt och bekvämt. Hyr en dag, en vecka eller längre. Boka din nästa resa idag och känn dig fullständigt trygg på resan med gratis vägassistans och flexibla avbokningsvillkor, om dina planer skulle ändras.

Hertz Self Service Kiosk

Hertz Self Service är en kiosk där du själv enkelt hämtar nyckeln till hyrbilen istället för att köa vid uthyrningsdisken. Via självbetjäningskiosken kan du även hämta din bokade hyrbil efter kontorstid. Du identifierar dig med bankkort och pinkod. Ditt körkort scannas i kiosken för att matcha dig med rätt nyckel.

Self Service Kiosk finns här:

Extra bra helgpriser

Skippa sista-minuten-stressen. Boka din hyrbil i tid för bästa pris. 🚙💨 Njut av friheten med hyrbil i sommar. Med lägre priser på våra hyrbilar fredag – söndag finns det nästan inga ursäkter. Hyr bil till schysst pris och dra i väg.

Hertz Weekendhyra = låga priser och oändliga möjligheter.

Fräscha och säkra bilar

Vi byter ut våra bilar kontinuerligt, vilket innebär att vi alltid har nya fräscha bilar med det senaste inom utvecklingen av säkerhet och funktion. Oavssett om du behöver en ersättningsbil vid ditt verkstadsbesök, för en weekendresa eller en transportbil till flytten så kan du hyra den hos oss.

Inom Hertz kan du hyra en bil på en ort och lämna den på en annan.