Vi värderar och köper din bil

Snabb värdering för en första uppskattning av vad din bil är värd. Vi är intresserade av alla bilmärken.

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom 24 timmar eller nästkommande vardag med ett konkret affärsförslag. Självklart är värderingen gratis.

Har du några frågor?
Läs vår FAQ eller skriv frågor under ”Meddelande” i formuläret.

*” anger obligatoriska fält

Bilens skick*

Vad är min bil värd?

När det kommer till att värdera en bil tar vi hänsyn till flera faktorer. Här är några av de viktigaste punkterna som påverkar värdet på din bil:

Ålder och körsträcka: En äldre bil med hög körsträcka tenderar att ha ett lägre värde än en nyare bil med färre mil på mätaren.
Skick och skador: Både in- och utvändigt skick spelar roll. Eventuella skador eller fel på karossen, lacken eller interiören kan minska värdet.
Servicehistorik: En komplett och välskött servicehistorik kan höja värdet på din bil. Det visar att du har tagit hand om bilen och att den har fått regelbunden service.
Märke och modell: Vissa märken och modeller har högre efterfrågan och kan därmed ha ett högre värde än andra.
Utrustning och tillval: Extrautrustning och tillval, som till exempel navigeringssystem, ljudsystem, fälgar eller säkerhetsfunktioner, kan öka värdet på din bil.

Hur får jag ett så bra pris som möjligt?

För att maximera värdet på din bil inför försäljningen finns det flera saker du kan göra.

Se till att bilen är i bästa möjliga skick genom att utföra regelbunden service och eventuella nödvändiga reparationer. Ge din bil en ordentlig rengöring både invändigt och utvändigt. En fräsch och skinande bil ger ett positivt intryck. Samla även ihop all relevant dokumentation, inklusive serviceböcker, kvitton för reparationer och underhåll samt eventuella garantibevis. Och till sist, en bild säger mer än tusen ord. Ta bra och tydliga bilder som framhäver bilens bästa egenskaper.

Ljusblå Volvo XC40 Recharge i urban miljö. En kille står vid bilen och en tjej står med sin cykel - de pratar med varandra.