En blå truck lyfter en uppsättning vinterdäck, några är dubbade, på ett stort däckhotell.

Förvara dina däck tryggt och enkelt på Rejmes däckhotell

Förvara dina däck hos Rejmes däckhotell – vi erbjuder förstklassig förvaring som frigör utrymme i ditt hem och gör att dina däck håller längre. Du hittar oss bland annat i Linköping, Norrköping och Örebro.

Däckhotell inkl. byte 1 155 kr/säsong*
Abonnemang 149 kr/mån**

*Du får 5 % rabatt när du betalar med Rejmes Förmånskort / CarPay.
**Gäller när du köper ett abonnemang på 12 månader. Chatta med kundservice för att köpa.

Smidigt, tryggt och smart – därför ska du förvara dina däck hos oss

Däckförvaring är något som orsakar huvudbry hos många bilägare. Många löser det genom att ha däcken i garaget, i källaren eller på vinden. Detta är dock varken det mest praktiska eller tryggaste sättet att förvara däck på.

Väljer du istället att lämna in dina däck på Rejmes däckhotell kan du vara säker på att däcken förvaras under de allra bästa förutsättningar. Dessutom får de den omvårdnad och översyn de behöver för att hålla över lång tid och ge trafiksäker körning.

En kvinna sitter med en kopp kaffe i kundytan nära verkstaden. En bil och en servicetekniker syns i bakgrunden.
Loading wheel change...

Här finns våra däckhotell

När du checkar in däcken på vårt däckhotell kan du samtidigt checka ut från allt ansvar som rör förvaringen och omvårdnaden av dina däck. Du slipper köra fram och tillbaka till däckfirman med smutsiga däck, och du slipper oroa dig för i vilket skick de är i. Att förvara däcken på ett fackmannamässigt drivet däckhotell är den absolut smidigaste, tryggaste och smartaste lösningen för däckförvaring.