Köp vinterdäck hos oss

Du vet ju hur det är på vintern – vägarna blir knepiga med all snö, is, och slask. Men oroa dig inte, bra vinterdäck ger dig superbra grepp, även när det är riktigt halt. Vi har massor av toppenbra vinterdäck från de bästa tillverkarna. Dessutom får du grym service när du ska köpa eller byta däck.

Vinterdäck på en bil som köra på en vintrig väg.

Att välja rätt däck kan kännas som en utmanande uppgift, men oroa dig inte – vi finns för att hjälpa dig att hitta rätt. Det finns däck i olika prisklasser och kvalitet till alla bilmärken. Kom ihåg att bra däck är en investering för din säkerhet och bilens prestanda. Däck från välkända varumärken är oftast ett tryggt köp.

När du valt däckmodell monterar vi dem på fälgarna och byter däck på bilen. Självklart kan du förvara däcken efter säsongen på vårt däckhotell.

”Använd inte vinterdäck året om. Det är som att ha fel skor på fel säsong. På sommaren kan bromssträckan bli längre och skapa risker för olyckor. Dessutom sliter det extra på däcken och kostar mer i bränsle. Så se till att välja rätt däck för varje årstid så håller du dig säker på vägarna!”

Däcktekniker Johan, Rejmes Örebro

En däcktekniker monterar ett hjul på en bil.