Rejmes firar 60 år

2018-10-24

Rejmes

Det var 1958 som allting började, när Tage Rejme och en handfull medarbetare flyttade från Ulricehamn och övertog Volvoagenturen i Norrköping. Företagets namn blev Tage Rejmes Bil AB. Första året omsatte företaget ca 1 miljon kronor, nu 60 år senare, är omsättningen runt 3,2 miljarder kronor.

Idag är Rejmes ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag med cirka 700 medarbetare och verksamhet på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Företaget är auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Över 11.000 nya- och begagnade personbilar, transportbilar, lastbilar och bussar levereras till kunder varje år.

–Jag känner glädje och stolthet över att tillsammans med bra medarbetare varit med och utvecklat ett marknadsledande bilhandelsföretag. Nu fortsätter resan in i framtiden och en förutsättning för lönsamhet och bra resultat är hög kompetens och duktiga medarbetare, säger koncernchef Gunnar Sanderup.

Grundfilosofin finns kvar

Trots att Rejmekoncernen har vuxit sig stora så finns fortfarande Tage Rejmes grundfilosofi ”En komplett bilaffär för kundens bästa” kvar i vardagen för Rejmes medarbetare.

Något annat som är väldigt viktigt för Rejmes är kvalitet och miljö, så samtliga 25 anläggningar är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Rejmes firar 60 år mellan den 25 okt – 5 november då bilhallarna, verkstäderna och butikerna fylls med prissänkta bilar och rabatterade produkter och tjänster. Välkommen in och fira med oss!

Läs mer om vår historia