Rejmes fyller 65 år

2023-11-24

Rejmes

Rejmes har stått starkt i 65 år, vår nyfikenhet för mobilitet växer fortfarande. Under 2023 har nya bilmärken tillkommit. Det är tre kinesiska elbilar: Maxus, JAC och BYD. Sedan tidigare är vi återförsäljare för Volvo personbilar, Volvo lastbilar och bussar, Renault, Dacia och XBus. Ytterligare en förändring som vi har gjort under 2023 är att vi välkomnar alla till våra verkstäder – oavsett bilmärke.

Vi arbetar varje dag för att utveckla vårt hållbarhetsarbete. I takt med att samtiden förändras, förändras också vi. Det är så vi skapar en mer hållbar och tryggare vardag med bilen. Ett led i att ta till vara resurser finns vår nya service fälgrenovering, vi lagar skadade fälgar. Återbruk är bättre för miljön än att kassera och tillverka nya. Bergvärme och solceller finns på flera anläggningar. Och fler ska det bli. Uppsidorna är dubbla, vi blir varma samtidigt som vi minskar belastningen på elnätet.

På de största anläggningar i Norrköping och Örebro kommer vi inom kort erbjuda
kunderna en helt ny modern och trivsam miljö i Volvohallarna. På Vigfastgatan i Linköping påbörjas en omfattande ombyggnation och renovering – där kommer det bli en fantastisk anläggning för medarbetare, bilköpare och verkstadskunder. I början av 2023 invigdes en helt nybyggd anläggning för lastbilar i Torvinge, Linköping. Där kan du besöka Sveriges modernaste lastbilsanläggning!

Rejmes är en minst sagt aktiv och stark nybliven pensionär som fortsätter resan till framtidens mobilitet.