Måndag

Krämig köttfärsgryta med paprika, chili och majs serveras med ris

Pasta med lax, grädde, dill och färska grönsaker

Chili sin carne med tortillabröd & gräddfil

Tisdag

Panerad spättafilé med räk & currycrème och dillkokt potatis

Långbakad karré med äppelmos, gräddsky och kokt potatis

Chili sin carne med tortillabröd & gräddfil

Onsdag

Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Fiskgratäng med tomat, grädde och purjolök serveras med syrlig potatisstomp

Chili sin carne med tortillabröd & gräddfil

Torsdag

Ärtsoppa med nystekta pannkakor, sylt och grädde

Citron & basilika marinerad kycklingfilé i äppelcidersås serveras med örtslungad spaghetti

Chili sin carne med tortillabröd & gräddfil

Fredag

Wallenbergare med potatismos, ärtor, lingon samt skirat smör

Chili sin carne med tortillabröd & gräddfil

Dessert