Måndag

Panerad flundrafilé med rom & gräslökssås, smörade ärtor & bönor samt dillkokt potatis

Pasta med strimlat nötkött, skogschampinjoner, grädde och fransk senap toppas med riven lagrad ost

Tisdag

Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis

Pasta med strimlat nötkött, skogschampinjoner, grädde och fransk senap toppas med riven lagrad ost

Onsdag

Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor, saltgurka samt äggula

Pasta med strimlat nötkött, skogschampinjoner, grädde och fransk senap toppas med riven lagrad ost

Torsdag

Ärtsoppa med nystekta pannkakor, sylt och lättvispad grädde

Pasta med strimlat nötkött, skogschampinjoner, grädde och fransk senap toppas med riven lagrad ost

Fredag

Boeuf bourguigon serveras med potatismos och picklad lök

Pasta med strimlat nötkött, skogschampinjoner, grädde och fransk senap toppas med riven lagrad ost