En vit bil står vid havet. Solen skiner.

Service på JAC märkesverkstad

I vår auktoriserade JAC-verkstad står våra erfarna JAC-specialister redo att ta hand om din bil med omsorg. Här används enbart originaldelar som är skapade för att inte bara bibehålla din bils ursprungliga kvalitet, utan även förlänga dess livslängd och pålitlighet.

Varmt välkommen till våra JAC-verkstäder som du hittar i Linköping, Norrköping och Örebro. Vi ser fram emot att ta hand om din bil och säkerställa att den fortsätter att leverera topprestanda!

Vi känner din JAC bäst

När du väljer Rejmes som din auktoriserade JAC-verkstad kan du vara trygg med att vi utför underhåll på din bil enligt tillverkarens specifikationer. Vi använder alltid originaldelar som uppfyller tillverkarens höga krav för att säkerställa att din JAC fortfarande presterar på toppnivå.

Insidan av en bil där förarmiljön syns med ratt och reglage. Inredningen är mörk.
Betallösningen Rejmes förmånskort tillsammans med appen CarPay.

Delbetala upp till 12 månader med CarPay

Med Rejmes förmånskort och CarPay kan du välja upp till 12 månader helt avgifts- och räntefri delbetalning. Och du har alltid 5 % rabatt på fakturan. Perfekt när du gör service på din JAC.

Här utför vi Originalservice på JAC

Du och din JAC är viktig för oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa serviceupplevelsen för dig och din bil i våra verkstäder.