Jonas Claesson sålde sin Mercedes

2022-09-25

Rejmes Begagnat

Jag ägnade mycket tid åt att ta reda på min bils värde när jag planerade att sälja den privat. Men hur kul är det att prata med okända människor som letar efter fel på din bil, klagar och förhandlar om priset?

Just då såg jag Rejmes annonsering  Vi säljer din bil. Jag förstod att det var ett nytt upplägg som ingen annan på marknaden erbjuder. Efter första kontakten med Anton Holm, begagnatchef behövde jag inte fundera länge innan vi skrev avtal. Rejmes tog hand om allt pappersarbete, annonsering och jag fick bilens värdering utbetald.

”Jag fick mer pengar över än vad jag själv tänkt annonsera bilen för.”

Två dagar efter att bilen publicerats på webben var den såld! Och till ett fantastiskt pris som gjorde att jag fick mer pengar i efterhand. Ska jag vara helt ärlig fick jag mer pengar totalt än vad jag själv tänkt annonsera bilen för. Rejmes gjorde allt jobb åt mig.

Jag är otroligt tacksam och kan verkligen rekommendera alla att låta Rejmes sälja din bil. Konceptet är enkelt, tryggt och för mig riktigt lönsamt.

Gör som Jonas – låt oss sälja din bil

Professionellt och bekvämt

Vill du slippa prisdiskussioner och frågor när du försöker sälja din bil privat? Låt oss med vår kompetens sälja bilen tryggt, smidigt och lite smartare. Vi tar hand om reparationer, bilvård, annonsering och pappersarbete. Luta dig tillbaka – vi gör allt professionellt åt dig. Och du får pengar för bilen insatt på kontot snabbt och enkelt.

Säljer du din bil till oss har du möjlighet att få bättre betalt än om du säljer den privat. När bilen är såld kan du få mer pengar i efterhand. Allt för att du ska bli nöjd med din bilaffär