Maxus – nytt bilmärke på Rejmes

2023-03-24

Bilinformation

Maxus

Vi lanserar ett nytt bilmärke inom Rejmes. Och det är Maxus. Bilarna är 100 %eldrivna och finns i flera olika storlekar och modeller. Med Maxus kompletteras vårt övriga segment i bilhallen då vi ser ett ökat intresse för elbilar. Maxus person- och transportbilar kommer erbjudas både privat- och företagskunder som vill gå över till elbil. 

Bilarna finns för snabb leverans då importören RSA lagerhåller bilar. Rejmes är auktoriserad återförsäljare för bilar och servicearbeten. Våra försäljningsställen finns i Norrköping och Örebro, med start april 2023. Linköping tillkommer maj 2024.

– Maxus är inte nytt på svenska marknaden, bilarna har funnits några år och vi är glada över att ha fått möjligheten att ta in märket i våra regioner. Rejmes kommer sälja och serva Maxus i Linköping, Norrköping och Örebro, berättar Johan Rundgren, försäljningschef. 

Maxus Euniq6 SUV åker på en landsväg.

Bilmärket Maxus

Maxus är ett helt elektriskt bilmärke som ingår i kinesiska SAIC Motors. Koncernen tillverkar nästan 6 miljoner bilar årligen, vilket gör dem till sjunde största tillverkaren i världen. Märket lanserades i Sverige 2018 och är sedan dess en av de mest sålda elbilarna i Norden. Nu finns Maxus sortiment av personbilar och transportbilar hos oss. 

 Personbilar

  • Euniq5
  • Euniq6 SUV
  • Mifa 9 

Transportbilar

  • e-Deliver 3
  • e-Deliver 9
  • T90EV Pickup

Röster från våra säljare om Maxus

”Maxus E-deliver 9 är helt klart marknadens bästa bil i segmentet av större eldrivna transportbilar. Bra räckvidd, modern interiör, bra komfort och fina köregenskaper.” Sebastian Willander, transportbilssäljare i Norrköping. 

”Maxus möjliggör att vi kan möta fler företagskunders behov. En ny målgrupp blir bland annat budfirmor och hantverkare som kör mycket i stan. Där  passar elektriska bilar perfekt.” Sebastian Näsström, transportbilssäljare i Örebro .