Medarbetare

Alla som jobbar hos oss på Rejmes är viktiga. Vi vill att alla ska trivas och må bra på jobbet. Vi arbetar hela tiden med att förbättra trivseln.

Att investera i våra medarbetares kunskap är också viktigt för oss. Vi vill leva upp till de förväntningar som finns på oss. Kunna svara på frågor, erbjuda bästa möjliga service och rådgivning till alla och visa vägen mot en ännu mer hållbar bransch.

Att öka kunskapen internt är en investering, där kompetens och erfarenhet ger oss fördelar och möjlighet att utvecklas och växa som koncern.

En servicetekniker gör bilservice på en bil i verkstadsmiljö.

Arbetsmiljö

Ett engagerat team kräver en trygg, stöttande arbetsmiljö. Därför genomför vi regelbundna säkerhetsinspektioner och håller arbetsplatserna uppdaterade enligt senaste säkerhetsregler och standarder. Vi involverar också medarbetarna i planeringen av nya anläggningar, renoveringar och tillsammans ser vi över nya processer. Med erfarenhet och viljan att bli bättre utvecklar vi en bättre vardag.

Samhällsengagemang

Vi är glada över att vara en del av Barncancerfondens resa, sedan flera år tillbaka. Genom detta och liknande engagemang vill vi vara en inspirationskälla i motorteknikbranschen. Och för varje Volvo vi säljer, bidrar vi med en donation till Drottning Silvias World Childhood Foundation.

Utöver detta har vi ett nära samarbete med gymnasieskolor. Vi hjälper skolor med teknik och utbildning samtidigt som vi träffar ungdomar som snart ska ut i arbetslivet. På en mer lokal nivå är vi också stolta över att vara officiell sponsringspartner i flera långsiktiga partnerskap. För oss är det bara med glädje som vi stöttar olika föreningar och klubbar där ungdomar får chansen att delta i spännande, utvecklande fritidsaktiviteter. Vi tror att detta engagemang hjälper unga vuxna att blomstra, samtidigt som de får positiva förebilder som inspirerar dem i sin egen utveckling och kunskapsinlärning.

Två barn leker i ett vardagsrum

Mänskliga rättigheter

Vi lägger stor vikt vid att ge alla våra medarbetare lika rättigheter och möjligheter, så att alla kan känna sig som en del av vår gemenskap. Därför arbetar vi hela tiden med att motverka diskriminering och trakasserier. Vi vill att Rejmes, som arbetsplats, ska vara så stöttande och inkluderande som möjligt.

Vi motverkar korruption och penningtvätt, följer noggrant branschens rekommenderade riktlinjer och ser till att alla våra affärsrelationer är i linje med dessa. Genom att sträva efter ökad öppenhet och transparens, gör vi hela tiden vårt bästa för att värna om mänskliga rättigheter. Helt enkelt en kombination av en avslappnad atmosfär och ett starkt engagemang för ansvarstagande och rättvisa.