BYD ETP3 - elektrisk transportbil i skymning.

Service på BYD märkesverkstad

I vår auktoriserade BYD-verkstad får du träffa våra kunniga BYD-specialister, och din bil blir omsorgsfullt underhållen med enbart äkta originaldelar. Dessa delar är specifikt utformade för att bevara din bils ursprungliga kvalitet samtidigt som de förlänger dess livslängd och pålitlighet. Vi hälsar dig välkommen till vår BYD-verkstäder i Linköping, Norrköping och Örebro. Det är med glädje vi tar hand om din bil och ser till att den fortsätter att leverera på topp!

Vi känner din BYD

När du väljer oss som din auktoriserade BYD-verkstad kan du vara säker på att vi utför underhåll på din bil enligt tillverkarens exakta specifikationer. Vi använder alltid originaldelar som uppfyller tillverkarens strikta standarder, vilket garanterar att din BYD fortfarande presterar på högsta nivå.

Betallösningen Rejmes förmånskort tillsammans med appen CarPay.

Delbetala upp till 12 månader med CarPay

Med Rejmes förmånskort och CarPay kan du välja upp till 12 månader helt avgifts- och räntefri delbetalning. Och du har alltid 5 % rabatt på fakturan. Perfekt när du gör service på din BYD.

Här utför vi Originalservice på BYD

Du och din BYD är viktig för oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa serviceupplevelsen för dig och din bil i våra verkstäder.