Vi välkomnar BYD och JAC

2023-06-15

Bilinformation

Rejmes

Vi lanserar ytterligare två nya bilmärken inom Rejmes. Det är BYD och JAC. Båda är 100 % eldrivna och finns i flera olika storlekar och modeller. Med BYD och JAC kompletteras vårt övriga segment i bilhallen då vi ser ett ökat intresse för elbilar. BYD transportbilar och JAC personbilar kommer erbjudas till både privat- och förtags-kunder som vill elektrifiera sina resor och transporter.

Bilarna finns för snabb leverans då importören RSA lagerhåller bilar. Rejmes är auktoriserad återförsäljare för bilar och servicearbeten. Försäljningsställen kommer vara i Norrköping, Linköping och Örebro, med start i juni 2023. 

–BYD och JAC är inte helt nya på svenska marknaden, bilarna har funnits några år och vi är glada över att nu ha fått möjligheten att ta in dem i våra regioner. Rejmes kommer sälja och serva BYD och JAC i Norrköping, Linköping och Örebro, berättar Johan Rundgren, försäljningschef. 

Bilmärket BYD

BYD presenterade sin första helt elektriska konceptbil redan 2004. Sedan dess har de producerat över en miljon elektriska bilar. Nu finns deras storsäljare eTP3 hos oss, en transportbil som självklart är 100 % elektrisk.

BYD ETP3 - elektrisk transportbil i skymning.

Bilmärket JAC

En av JAC Motors mest framträdande egenskaper är deras starka engagemang för miljövänlig teknik. Märket kom till Sverige 2022 med fokus på elektriska SUV:ar. Just nu finns modellen e-JS4 hos oss.

Så tycker säljare om JAC och BYD

”Jag är spänd över lanseringen av JAC och BYD, även om det kommer vara en utmaning då båda märkena är relativt okända i Europa.” Sebastian Willander, transportbils-säljare i Norrköping. 

”BYD känns både roligt och spännande att få jobba med. Deras transportbilar har smarta lösningar, hög komfort och passar bra in i vår portfölj på Rejmes.” Sebastian Näsström, transportbilssäljare i Örebro .

”JAC har en SUV som tar plats i det störst växande segmentet på den svenska marknaden. Bilen är innovativ med teknik som möter dagens krav och en räckvidd som mättar mångas behov!” Gilbert Fatrous, säljchef i Linköping.