Så väljer du rätt begagnad bil

2024-06-10

Rejmes Begagnat

Det ska inte vara krångligt eller osäkert att köpa begagnad bil. Hos Rejmes erbjuder vi en trygg och smidig bilaffär där kvalitet, säkerhet och nöjda kunder står i fokus. Vi kvalitetssäkrar alla våra bilar, ger dig kostnadsfri garanti och 30 dagars bytesrätt. Våra erfarna säljare finns för att hjälpa är hela vägen.

Självklart vill vi att du ska betala rätt pris för din bil. Därför kontrollerar, jämför och justerar vi alltid priserna på våra begagnade bilar beroende på marknad, ålder och skick.

–Vi kvalitetssäkrar alla bilar för att säkerställa en hög standard – både vad gäller ytskikt och trafiksäkerhet. Du köper en bil som är säker och pålitlig hos oss, säger Daniel Karlsson i vårt säljteam.

Vilken bil ska jag välja?

När du köper bil är det viktigt att utgå från dina behov och förutsättningar. Vi kan bilar och finns här för att göra din bilaffär enklare. Här kommer några tips på vad du bör tänka på för att hitta rätt bil:

Provkör!

Vi vill att du ska uppleva din nya bil på vägen innan du bestämmer dig. Det är viktigt både för dig och oss. Provkör flera olika bilar för att hitta den som passar just dina behov. Alla våra begagnade bilar är tillgängliga för provkörning.

–Det är viktigt att provköra flera olika bilar för att hitta den som passar just dina behov, tipsar Anki Hammarström på Rejmes.

Titta gärna på vår film för fler tips när du ska välja rätt begagnad bil.

Trygghet för dig

Du ska känna dig trygg när du köper en begagnad bil hos oss. Därför ser vi till att kvalitetstesta alla våra bilar, dessutom ger vi dig bytesrätt och extra försäkring. Här är fyra punkter som gör din begagnataffär extra trygg:

 • Kvalitetskontroll
  Vi vill att du och din familj ska åka tryggt och säkert i er nya bil. För att säkerställa att din bil är fri från fel genomgår alla våra bilar omfattande tester och kontroller innan de hamnar i bilhallarna. Din säkerhet är vår prioritet, försäkrar Anki.
 • Varudeklaration
  Alla begagnade bilar hos oss är varudeklarerade. Det innebär att bilens skick och säkerhet är fackmannamässigt kontrollerad och provkörd. Allt dokumenteras i varudeklarationen (VDN).
 • 2 års garanti
  När du köper en bil vill vi att du slipper obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi två års garanti på många av våra begagnade bilar – en av marknadens mest generösa garantier.
 • Bytesrätt
  Vi vill att du ska vara helt nöjd med din nya bil. Hos oss är bytesrätt på begagnade bilar en självklarhet. Byt inom 30 dagar om bilen du köpt inte blev rätt.

Att välja drivmedel

Bensin, diesel, el eller hybrid? När du väljer bil är det bra att fundera på vilka behov du har idag och hur de kommer att se ut de kommande åren. På så vis är det enklare att välja vilken typ av drivmedel som passar ditt behov bäst. Valet av drivmedel påverkar både driftskostnaden och miljön. Läs mer om varje drivmedel här:

Begagnade bilar i lager

Askersund

Volvo V60 Cross Country B4 AWD Diesel Adv SE

2021 / 14374 mil / Mildhybrid Diesel
259 100 kr 264 100 kr
5 173 kr /mån
Linköping - Tornby

Volvo V60 Recharge T6 II Inscr Expression

2022 / 5306 mil / Hybrid el/bensin
389 900 kr 399 900 kr
6 498 kr /mån
Norrköping - Lindövägen

Dacia Duster II 4x2 1,0 TCe 90 Drive Edition

2021 / 5674 mil / Bensin
129 000 kr
2 575 kr /mån
XC60 D4 Momentum Edition image
Valdemarsvik

Volvo XC60 D4 Momentum Edition

2020 / 10862 mil / Diesel
264 000 kr 274 800 kr
5 270 kr /mån

Finansiering

–När du köper begagnad bil hos oss väljer du själv hur du vill betala. Vi har olika alternativ av finansiering, beroende på vilket bilmärke och om du köper privat eller via företag. Och du, i varje finansiering ingår en konkurrenskraftig ränta från Ziklo Bank (tidigare Volvofinans Bank), påminner Daniel.

Vi köper din bil. Och säljer den tillsammans.

Vi vill att du ska få rätt pris för din bil, därför sätter vi gärna priset tillsammans med dig. Välj sedan själv hur du vill lägga upp affären, vi har flera smarta sätt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din bilaffär.

Vi köper din bil. Och säljer den tillsammans.

Vi vill att du ska få rätt pris för din bil, därför sätter vi gärna priset tillsammans med dig. Välj sedan själv hur du vill lägga upp affären, vi har flera smarta sätt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din bilaffär.